• Hoti: Qasja në arkivat sekrete të Serbisë do të ndihmonte në zbardhjen e fatit për të pagjeturit

    Kryesuesi i Komisionit Qeveritar për persona të zhdukur, Andin Hoti, në një konferencë për media ka prezantuar raportin përmbledhës të punës gjatë vitit 2022, ku edhe ka sqaruar se pse ka mungesë të takimeve mes komisionit qeveritar të Kosovës dhe të Serbisë rreth kësaj çështje. Hoti ka thënë se për shkak të situatës në Veri, […]...

Të fundit nga Politikë

Më të shikuarat