• Historiku i përballjes për historinë e Kampionatit Evropian, Itali – Angli

    Stadiumi “Wembley” në Londër pret përballjen e finale të Kampionatit Evropian “Euro 2020”. Përfaqësuesja që e nisi këtë Evropian, Italia, po e mbaron atë me ndeshjen më të rëndësishme të saj. Azurët e hapën këtë garë përballë Turqisë, në Romë dhe po e mbyllin përballë Anglisë në Londër. Tre Luanët, në kërkim të triumfit historik, […]...

Të fundit nga Sport