• Gratë ukrainase stërviten në Kosovë për gjetjen dhe demontimin e minave

    8 ukrainase zgjodhën Kosovën për trajnim, meqë ekspertiza e ofruar nga kompania “Mat Kosova and Training” është një nga më të famshmet në botë. Ato po mësojnë se si të deminohet një bombë e vendosur si kurth nga armiku. Kjo, për arsye se lufta mund të përfundojë me Ukrainën, por rusët po lënë terrene të […]

Të fundit nga Politikë