Pajisje

Google One ka një plan të ri 5TB


Google One është fantastike për ruajtjen në re. Ju mund të merrni 100 GB hapësirë ​​ruajtëse për lirë dhe deri në 30 TB hapësirë të përballueshme. Tani, Google ka shtuar një plan të ri 5TB për njerëzit që nuk kanë shumë nevojë për një nga planet gjigante, por prapë kanë nevojë për një sasi të konsiderueshme.

Plani i ri 5TB shitet për 24.99 dollarë në muaj, gjë që nuk është e keqe, ka hapësirë ​​të mjaftueshme për të ruajtje pothuajse gjithçka që zotëroni. Pavarësisht sa fotografi dëshironi të vendosni në Google Photos, do ta keni të vështirë të mbushni 5TB hapësirë.

Google po ofron disa përfitime shtesë me planin 5TB, duke përfshirë 10% ulje në blerjet e Google Store, aftësinë për të shtuar anëtarët e familjes në plan, qasjen tek ekspertët e Google dhe një VPN në Android.

Me shtimin e planeve të reja, këtu janë të gjitha zgjedhjet në dispozicion për Google One:

100 GB për 1.99 dollarë në muaj

200 GB për 2.99 dollarë në muaj

2TB për 9.99 dollarë në muaj

5 TB për 24.99 dollarë në muaj

10 TB për 49.99 dollarë në muaj

20TB për 99.99 dollarë në muaj

30 TB për 149.99 dollarë në muaj

Nëse jeni duke kërkuar një vend për të ruajtur të gjitha fotot, kopjet rezervë dhe çdo gjë tjetër që zotëroni, mund të merrni një plan që do të funksionojë për ju në Google One. Shtimi i opsionit 5TB mbush vrimën e madhe midis 2TB dhe 10TB dhe rrumbullakos ofertat e ruajtjes.

 

/Albanianpost.com


Lajmet kryesore