• Gjykata Supreme sot vendos për Hanin e Elezit: “Rivotim ose konfirmim i rezultatit”

    Gjykata Supreme pritet të marrë vendim për ankesën e Partisë Demokratike të Kosovës lidhur me vendimin e Panelit Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa, që Komuna e Hanit të Elezit të shkojë në rivotim. Sipas Ligjit për Zgjedhjet e Përgjithshme, Gjykata Supreme merr vendim në afatin prej 72 orëve, pas paraqitjes së ankesës. “Mund të apelohet […]...

Të fundit nga Politikë