• FSHF: Dinastia ‘Duka’ mes forcimit dhe rënies

    I panjohur në fillimet e veta, por më i njohuri në rolet drejtuese përgjatë gjithë historisë së futbollit shqiptar, Armand Duka, presidenti aktual i Federatës Shqiptare të Futbollit (FSHF) është në krye të këtij posti që nga viti 2002. Dy dekada, të cilat e kanë bërë atë një njohës shumë të mirë të këtij sporti. […]

Të fundit nga Sport

  • Padeli, sporti më i ri në Shqipëri

  • Taekwondo: Sporti koreano-jugor që “lulëzon” në Shkodër

  • Deponimi i luhatur i futbollit të Kosovës së pavarur

  • Dukati olimpik i Kosovës – 2 olimpiada, tri medalje

  • Më shumë