• Fëmijët që e “bojnë vetë” të ardhmen

    Fëmijët nga mosha 5 vjeçare, kanë mundësi të provojnë të kodojnë dhe të njohin botën e teknologjisë informative. Me aq sa ju lejon mosha të kuptojnë, të vegjlit trajnohen nga profesionistë të fushës në qendrën edukative “Bone vet” e cila gjendet në Prishtinë dhe në disa qytete të Kosovës.

Të fundit nga Teknologji

  • Teknologjia dhe arti, të bashkë-ekspozuara

  • Çka janë sulmet kibernetike dhe si të mbrohemi prej tyre?

  • KFConsole, videolojëra dhe ushqim në një pajisje