• Familja e fëmijës që goditi ministrja me veturë ankohet për devijim të hetimeve

    Nën dyshimin se hetimet e policisë kanë devijuar në rastin ku u aksidentua vajza e tyre e mitur, nga Ministrja e Tregtisë dhe Industrisë, Rozeta Hajdari, familjarët janë ankuar në Inspektoratin e Policisë së Kosovës. Pranimin e ankesës e ka konfirmuar edhe IPK të cilët kanë treguar se kanë filluar trajtimin e saj. “Rasti është […]

Të fundit nga Politikë