• Fabrika në Kosovë që punëson vetëm persona me aftësi të kufizuara – të tilla s’ka as në Evropë

    Në fabrikën “Freesia” në Lipjan, shumë punonjës kanë një mundësi pune për herë të parë, meqë kjo është e vetmja në Kosovë, e cila ka të punësuar vetëm persona me aftësi të kufizuar. Aty prodhohen letrat higjienike dhe ambalazhi i kartonit. Drejtori i kësaj fabrike, Endrit Rexhaj, ka treguar për Albanian Post për kushtet e […]...

Të fundit nga Politikë