• Emmerson: Pretendohet se dëshmitari Halitjaha ka urdhëruar rrëmbimin e tri grave, të cilat janë gjetur të vdekura

    Ish eprori i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Sadik Halitjaha, gjatë dëshmisë së tij në Gjykatën Speciale është pyetur fillimisht për urdheresën e dërgimit të eprorëve në kurse për komandant të batalonit. Gjatë dëshmisë së Halitjahës, avokati i Kadri Veselit, Ben Emmerson, ka thënë se ky dëshmitar është “bashkëkonspiratorë pa aktakuzë” dhe pretendohet se ai k...

Të fundit nga Politikë