• Deponimi i luhatur i futbollit të Kosovës së pavarur

    Kosova fitoi pavarësinë në vitin 2008, mirëpo futbolli kosovar duhej të priste edhe më shumë se shtatë vite që të pavarësohej. Para se Kosova të anëtarësohej në UEFA dhe FIFA, fillimisht zhvilloi disa ndeshje miqësore, por pa shfaqur simbole kombëtare. Më 3 maj të vitit 2015, Federata e Futbollit të Kosovës, falë punës së palodhshme […]...

Të fundit nga Sport