• ‘Defender21’, polumbarët amerikanë dhe shqiptarë eksplorojnë Gjirin e Dukatit

    Ministri i Mbrojtjes, Niko Peleshi, me anë të një statusi në median sociale Facebook ka ndarë pamje nga  stërvitja “Defender Europe”. Ai bën me dije se misioni vijon në një pikë tjetër të Shqipërisë. Në pamje shihen polumbarët që zhyten në thellësinë e tabanit detar ku ndodhet anija spitalore “PO” e mbytur gjatë Luftës së […]...

Të fundit nga Politikë

  • Etna vijon spektaklin magmatik

  • “Dashuria ime, s’duhet të jetë problemi yt”

  • PD analizë 25 prillit – miraton ndryshimin e Statutit

  • Bletaria, “mbretëresha e profesioneve”

  • Më shumë