• Clinton kujton vizitën e 99-së në Kosovë: E mbështesë progresin që është arritur

    Ish-sekretarja amerikane e shtetit, Hillary Clinton, në fjalimin e saj në Forumin për Gratë, Paqen dhe Sigurinë, ka kujtuar vizitën e saj në kampet e refugjatëve në Maqedoni në 1999, gjatë luftës në Kosovë. Ajo në fjalimin e saj ka bërë thirrje për mbështetjen e vizionit të grave për ndërtimin e një të ardhme të […]

Të fundit nga Politikë