• Burgu i Prishtinës po kthehet në Muze: Ish të burgosurit tregojnë rrëfimet e tyre për Albanian Post

    Pas kësaj dere kanë vuajtur dënimin shumë të burgosur politik të Kosovës. Tash ky objekt do të shndërrohet në muze. Meriman Brahës, ish i burgosur politik dhe drejtori ekzekutiv i shoqatës së të burgosurve politik i kujtohet mirë koha e kaluar brenda këtyre mureve. Rruga në këtë pjesë të qytetit të Prishtinës, edhe ish të […]

Të fundit nga Politikë