• Brenda artit humanitar të Shkumbin Limanit

    Arti ta ndryshon jetën, për shumicën kjo është veç një frazë abstrakte. Por, për fotografin Shkumbin Limani është realitet i jetuar. Madje, arti i Limanit përveç tij, tenton të ndryshojë edhe shumë jetë njerëzish të tjerë. Gjithçka filloi kur dëshira për të bërë art dhe dëshira për të ndihmuar u takuan një ditë. Të gjitha […]...

Të fundit nga Kulturë