• Besimtarët myslimanë kremtojnë Fitër Bajramin

    Të enjten e 13 majit të gjithë besimtarët myslimanë festuan Fitër Bajramin. Kjo festë shënon fundin e muajit të Ramazanit. Besimtarë myslimanë shqiptarë e kryen faljen e tyre në sheshin “Skënderbej”në orët e para të mëngjesit. Falja u udhëhoq nga kryetari i Komunitetit Mysliman në Shqipëri (KMSH), Bujar Spahiu. Më pas Myftiu i Tiranës, Lauren [&h...

Të fundit nga Politikë

  • ORCA denoncon profesorët Ardian Kastrati dhe Bujar Dugolli për plagjiaturë

  • Etna vijon spektaklin magmatik

  • “Dashuria ime, s’duhet të jetë problemi yt”

  • PD analizë 25 prillit – miraton ndryshimin e Statutit

  • Më shumë