Pajisje

Apple njofton veçori të reja në WWDC 2022


Së shpejti do të jeni në gjendje të përdorni kamerën tuaj të iPhone si kamerën tuaj të internetit dhe të ktheni pa probleme një telefonatë FaceTime nga iPhone në Mac.

Apple zbuloi në ngjarjen e saj WWDC 2022 të hënën që synojnë ta bëjnë përvojën tuaj në pajisjet tuaja edhe më të lehtë.

Si pjesë e njoftimit të saj për MacOS Ventura gjatë fjalimit kryesor, Apple tha se po zgjeron funksionalitetin e saj Handoff në FaceTime, i cili do t’ju lejojë të ktheni pa probleme thirrjet tuaja FaceTime nga iPhone në Mac dhe përsëri.

Nëse jeni në një telefonatë FaceTime në iPhone tuaj dhe e afroni atë me Mac-in tuaj, Mac-i juaj do ta njohë thirrjen në iPhone, duke ju dhënë mundësinë për të vazhduar thirrjen tuaj në një ekran më të madh. Funksioni funksionon në të dyja drejtimet.

Një tjetër veçori e re do t’ju lejojë të përdorni kamerën tuaj të iPhone si kamerën tuaj të internetit. Mac-i juaj mund ta njohë automatikisht iPhone-in tuaj dhe ta përdorë atë si kamerë në internet kur filloni një telefonatë video.

Me iPhone-in tuaj që vepron si kamera juaj, do të keni mundësinë të përdorni veçori si “Skena qendrore”. Funksioni i ri Desk View përdor kamerën ultra të gjerë të iPhone tuaj për t’u dhënë të tjerëve një pamje të asaj që është në tavolinën tuaj gjatë një telefonate.

Handoff FaceTime feature shown on a MacBook and iPhone

Side by side image of presenter and his desk

/Albanianpost.com


Lajmet kryesore