Aplikacione

Aplikacione të fshehura në iPhone


iPhone vjen me disa aplikacione të fshehura që mund t’i eksploroni tani.

Një prej tyre është AirPrint, që ju mundëson të printoni lehtësisht nga pajisja juaj. Për ta gjetur, zgjidhni “Print” në një dokument apo imazh dhe ndiqni udhëzimet.

The 6 Best AirPrint Printers - Fall 2023: Reviews - RTINGS.com

Gjithashtu, iPhone ka një aplikacion të fshehur të quajtur “Field Test”, i cili ju lejon të shihni fuqinë e marrjes celulare në shifra dBm. Për ta hapur, shkruani 3001#12345# në aplikacionin Phone dhe shtypni butonin e thirrjes.

How to see your true cellular signal strength with the iPhone Field Test  app | Macworld

Në fund, ka një karakteristikë të fshehur që quhet “Lente zmadhuese” është një mjet që ju lejon të zmadhoni objekte të ndryshme në ekranin tuaj, përfshirë shenjat në dyer ose printimet e imta në dokumente. Ka ekzistuar që nga iOS 10 dhe iOS 15 e bëri më të lehtë gjetjen e funksionit.

How to Disable / Turn OFF ZOOM Box on a Apple iPhone 7/8/X - YouTube

Shkarkimi dhe publikimi i teksteve nga Albanian Post nuk lejohet pa përmendur burimin. Faleminderit për respektimin e etikës së profesionit të gazetarit.

/Albanianpost.com


Lajmet kryesore