• A po kthehet futbolli përfundimisht në shtëpi?

    Në Wembley, Anglia dhe Danimarka u ndeshën për të përcaktuar finalen e 16-të në histori të Europianit. Tre Luanët kërkonin të preknin finalen e parë EURO në histori, e Danimarka rikthimin aty pas 29 viteve. Në Londër, dominonin tifozët anglez, por të zëshëm ishin edhe ata danez. E njëjta histori ishte edhe në Tiranë, me […]

Të fundit nga Sport