Foto lajm

Zonjat mbretërore të Britanisë në G7


Mbretëresha Elizabeth II gjatë Samitit të G7-ë
Mbretëresha Elizabeth II gjatë Samitit të G7-ë
Mbretëresha Elizabeth II gjatë Samitit të G7-ë
Mbretëresha Elizabeth II gjatë Samitit të G7-ë
Mbretëresha Elizabeth II gjatë Samitit të G7-ë
Dukesha e Cambridge-it, Kate MIddleton, gjatë Samitit të G7-ës
Mbretëresha Elizabeth II gjatë Samitit të G7-ë
Mbretëresha Elizabeth II, pret një tortë gjatë Samitit të G7-ës
Mbretëresha Elizabeth II, Dukesha e Cornwall-it, Camilla dhe Dukesha e Cambriddge-it, Kate, gjatë Samitit të G7-ës
Mbretëresha Elizabeth II, Dukesha e Cornwall-it, Camilla dhe Dukesha e Cambriddge-it, Kate, gjatë Samitit të G7-ës
Mbretëresha Elizabeth II gjatë Samitit të G7-ë
Dukesha e Cambridge gjatë Samitit të G7-ës
Mbretëresha Elizabeth II dhe Dukesha e Cornwall, Camilla, gjatë Samitit të G7-ës
Mbretëresha Elizabeth II, Dukesha e Cornwall-it, Camilla dhe Dukesha e Cambriddge-it, Kate, gjatë Samitit të G7-ës
Dukesha e Cambridge, Kate, gjatë Samitit të G7-ës
Mbretëresha Elizabeth II gjatë Samitit të G7-ë
Mbretëresha Elizabeth II, Dukesha e Cornwall-it, Camilla dhe Dukesha e Cambriddge-it, Kate, zhvillojnë takime gjatë Samitit të G7-ës
Mbretëresha Elizabeth II gjatë Samitit të G7-ë
Mbretëresha Elizabeth II, Dukesha e Cornwall-it, Camilla dhe Dukesha e Cambriddge-it, Kate, zhvillojnë takime gjatë Samitit të G7-ës