• Zëri i Zjarrit dhe Urimi i Kitarës – “Jeta pa muzikën kishte me qenë gabim”

    Zjarri Bujari dhe Urim Maliqi janë dy artistë të rinj nga Kosova. Njëri nga Prishtinë e tjetri nga Gjilan. Kanë distancë gjeografike me njëri – tjetrin, por afërsi identike me kitarën. Kosova është terren i vështirë për muzikantët e rinj, por Zjarri e Urimi, luftën vazhdojnë ta bëjnë me instrumentin  e tyre. Kitara është ajo […]...

Të fundit nga Kulturë