Aplikacione

YouTube TV publikon plane të reja në gjuhën spanjolle


YouTube TV po publikon dy oferta të reja në gjuhën spanjolle: Spanish Plan and Spanish Plus. Ndërsa plani i pavarur spanjoll prej 34,99 dollarësh në muaj siguron qasje në një grup kanalesh tërësisht spanjolle në YouTube TV, Spanish Plus është një shtesë prej 14,99 dollarësh në muaj për përdoruesit e abonuar tashmë në YouTube TV Base Plan.

Abonentët e Planit Spanjoll fitojnë qasje në mbi 28 kanale, duke përfshirë ESPN Deportes, Fox Deportes, CNN Español, dhe Discovery en Español. Shtesa Spanish Plus reklamohet se ka një përzgjedhje pak më të kufizuar prej mbi 25 rrjetesh.

YouTube TV njoftoi shtimin e këtyre kanaleve në planin e tij bazë vitin e kaluar dhe gjithashtu la të kuptohet se do të nisë abonimet në gjuhën spanjolle që po diskutojmë tani. Ai shtoi një shtesë prej 5,99 dollarësh në muaj për Pantaya gjithashtu, një shërbim transmetimi që u shërben audiencave që flasin spanjisht.

YouTube thotë se abonentët nga tani deri më 10 nëntor mund të regjistrohen për Spanish Plan për 24,99 dollarë për gjashtë muajt e parë, ose 9,99 dollarë në muaj për gjashtë muajt e parë për Spanish Plus. Shërbime të tjera transmetimi, të tilla si Hulu dhe Sling TV, kanë gjithashtu shtesa në gjuhën spanjolle, por shtesa Spanjolle Plus e YouTube TV dhe Plani i tij i pavarur spanjoll ende duket se kanë më shumë kanale në gjuhën spanjolle.

/Albanianpost.com


Lajmet kryesore