• Voton Uran Ismaili: Vendosni me votën tuaj, unë me padurim po e pres rezultatin

    Kandidati për kryetar të Komunës së Prishtinës nga Partia Demokratike e Kosovës, Uran Ismaili ka hedhur votën e tij në këto zgjedhje lokale. Ai ka ftuar qytetarët të dalin e të votojnë duke zgjedhur kështu njeriun që do t’i udhëheqë në katër vjetët e ardhshme. “Është nder dhe privilegj me qenë një nga kandidatët në […]

Të fundit nga Politikë