• Viskont Jakupi, çon në Gjykatë MPJ-në për mos rikthimin në punë si Sekretar i Parë i Ambasadës së Kosovës në Londër...

    Viskont Jakupi, i emëruar dhe menjëherë pas një muaj i shkarkuar nga Ministria e Punëve të Jashtme të Kosovës, në pozitën e Sekretarit të Parë të Ambasadës së Kosovës në Londër, ka nisur procedurë përmbarimi ndaj MPJ-së Gjykatën Themelore të Prishtinës, Departamenti i Përgjithshëm – Divizioni Civil. Përmes kësaj procedure përmbarimi, Jakupi ka kërkuar që [&h...

Të fundit nga Politikë