• Tregu ilegal i kafshëve para syve të shtetit: Pa kushte, pa kontroll – ministria refuzon të përgjigjet

    Si kasaphane e vërtet dukej tregu ilegal i kafshëve në Bardhosh të Prishtinës të mërkurën. Aty nuk kishte as kushte higjieno-sanitare për të funksionuar normalisht ky pazar. Megjithatë, nuk u pa asnjë zyrtar nga Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë, teksa shpezët thereshin e shiteshin. Ndonëse ky vend si ngjasonte fare një pazari të kafshëve, nuk […]...

Të fundit nga Politikë