Pajisje

Tre telefona LG do të marrin Android 12


Kompania koreane tani zbuloi tre pajisjet e ardhshme që do të marrin Android 12.

Tre të tjera do të marrin përditësime sigurie dhe ato gjithashtu do të fitojnë Android 12 në fund të këtij tremujori.

Phone Uupdate
LG Q92 5G Android 12
LG V50 ThinQ
LG V50S ThinQ
LG Q52 Security update
LG Wing
LG Velvet

 

Vlen të përmendet se këto përditësime do të arrijnë së pari pajisjet në Korenë e Jugut dhe pasi të konfirmohet se është në rregull, do të shtyhet në njësitë globale.

LG u kujton përdoruesve të saj që të ruajnë çdo të dhënë të rëndësishme sepse edhe pse përditësimet janë zyrtare dhe jo beta, files mund të humbasin përsëri në procesin e kalimit nga Android 11 në Android 12.

 

/Albanianpost.com


Lajmet kryesore