• Tre marrëveshje bilaterale ndërmjet Ministrive të Brendshme, Kosovë-Shqipëri

    Ministri i Brendshëm i Kosovës, Xhelal Sveçla në fjalën e tij në mbledhjen e përbashkët të dy qeverive Shqipëri-Kosovë, bëri me dije se ndërmjet dy ministrive do të nënshkruhen tre marrëveshje bilaterale në aspektet ekonomike, politike, sociale. Ai u shpreh se kjo ministri e ka pasur prioritet zhvillimin dhe bashkëpunimin ndërshtetëror. “Do të lehtësohen rre...

Të fundit nga Politikë