• Tiranë-Elbasan, aksi që i heq patentën shoferëve

    Rruga interurbane Tiranë-Elbasan është kthyer në një makth të vërtetë për drejtuesit e mjeteve, pasi rregullisht ata bien në tundimin e shpejtësisë së lartë dhe rrjedhimisht, për shkak të kontrolleve të shumta që kryhen rregullisht nga Policia e Shtetit, “bien pre” e radarit. Dhjetë drejtuesve të tjerë i është pezulluar leja e drejtimit gjatë mbrëmjes [&hell...

Të fundit nga Politikë