• Tirana shndërrohet në “vatrën” e aktivizmit rinor

    Me mbi 1 mijë aktivitete që do të zhvillohen në Tiranë, janë 5 mijë të rinj që do të vizitojnë vendet e rajonit, në 2022-shin. Tirana do të shndërrohet në qytetin kushtuar “të rinjve”. Në nëntor të 2019-s, Tirana mori titullin si Kryeqyteti Evropian i Rinisë. Ishte presidenti francez, Emmanuel Macron, që dha njoftimin gjatë […]...

Të fundit nga Politikë

  • ORCA denoncon profesorët Ardian Kastrati dhe Bujar Dugolli për plagjiaturë

  • Etna vijon spektaklin magmatik

  • “Dashuria ime, s’duhet të jetë problemi yt”

  • PD analizë 25 prillit – miraton ndryshimin e Statutit

  • Më shumë