• “The Batman” errëson globin më 4 mars

    Ngjarja më e madhe e dashamirësve të universit të DC Comics, “Fandome”, u zhvillua për të tretin vit radhazi dhe u transmetua globalisht online, ku ngjarja kulminante ishte pa asnjë diskutim shfaqja e trailer-it zyrtar për filmin e shumë pritur, “The Batman”. Data zyrtare për pushtimin e ekraneve të mëdhenj, do të jetë 4 marsi […]...

Të fundit nga Kulturë