• “Të kalosh ditën në ‘qymez’” – si i mashtroi komuna e Ferizajt pensionistët e qytetit

    Komuna e Ferizajt, pensionistët e këtij qyteti, i vendosi në një objekt të vjetruar, të ngushtë e ku ka edhe shumë papastërti. Ndërtesa ku dikur pensionistët qëndruan u rrënua, për t’u ndërtuar nënkalimi i qytetit. Kur u bë marrëveshja mes nivelit lokal dhe pensionistëve, atyre iu premtua që brenda një periudhe 3 vjeçare do të […]...

Të fundit nga Politikë