• “Të gjitha viktimat e tij ishin shqiptarë” – nis gjykimi kundër Salih Mustafës në Speciale

    15 shtatori ka shënuar edhe fillimin e gjykimeve në Gjykatën Speciale në Hagë dhe i pari që u ballafaqua me akuzat që rëndojnë mbi të ishte, ish-komandanti i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Salih Mustafa. Ai u akuzua për ndalim arbitrar, trajtim mizor, torturë dhe vrasje të paligjshme të shqiptarëve. Këto akuza Mustafa, i njohur gjatë […]...

Të fundit nga Politikë