• Taekwondo: Sporti koreano-jugor që “lulëzon” në Shkodër

    Në valën e ndryshimeve që do të pasonin rënien e regjimit komunist në Shqipëri do të ishte dhe futja e disiplinave të reja sportive. Një prej këtyre disiplinave është dhe taekwondo. Sporti me orgjinë nga Korea e Jugut. Albanian Post është ndalur në palestrën e Vllaznisë së Shkodrës. Vend në të cilin ky sport praktikohet […]

Të fundit nga Sport