Lajme

Sikur të thoshin “në emër të Serbisë” le ta dënonin edhe 10 vjet, por thanë “në emër të popullit të Kosovës”


Gjejlane Haradinaj dhe Nasim Haradinaj.

Formulimi i fjalisë për të shqiptuar dënimin, tingëlloi më i rëndë se sa vetë dënimi.

Gjejlane Haradinaj, e priti e vetme seancën vendimtare për burrin e saj në Gjykatën Speciale, të enjten e 18 majit.

Shpallja fajtor e Nasimit s’e ka befasuar aspak.

Ndryshe nga Gjejlanja, bashkëfshatari Mustaf Selmanaj, besonte në tjetër përfundim.

Ndërsa, familja e Hysni Gucatit, i dënuar njëjtë me 4 vjet e gjysmë burg, kishin udhëtuar për ta përcjellur seancën në Hagë.

Vendimi për dënimin e Gucatit e Haradinajt është vendimi i parë i ndërmarrë nga Specialja prejse është themeluar para gjashtë vjetësh.

/Albanianpost.com


Lajmet kryesore