Pajisje

Si të transferoni thirrjet në Google Pixel


Do të fillojmë me një telefon Google Pixel, i cili përdor aplikacionin “Phone by Google”. Ky aplikacion mund të instalohet edhe në shumicën e pajisjeve Android.
 
Fillimisht, hapni aplikacionin Phone dhe klikoni mbi ikonën e menysë me tre pika lart djathtas. Zgjidhni “Cilësimet”.
 
 
Klikoni “Thirrjet”.
Zgjidhni “Call Forwarding”.
 
Do të shihni katër opsione përcjellëse. Zgjidhni atë që dëshironi të përdorni.
 
  • Always Forward: Të gjitha telefonatat do të shkojnë në numrin dytësor.
  • When Busy: Thirrjet shkojnë në numrin dytësor nëse jeni në një telefonatë tjetër.
  • Call Forwarding When Unanswered: Thirrjet shkojnë në numrin dytësor nëse nuk i përgjigjeni telefonatës.
  • When Unreached: Thirrjet shkojnë në numrin dytësor nëse telefoni juaj është i fikur, në modalitetin e aeroplanit ose nuk ka sinjal.
 
Do të shfaqet një dritare për të futur numrin tuaj dytësor. Shkruani numrin tuaj dhe klikoni mbi “Aktivizo” ose “Përditëso”.
 

/Albanianpost.com


Lajmet kryesore