Aplikacione

Si të shtoni automatikisht Titrat në Instagram Stories


“Captions” janë një pjesë e rëndësishme për të siguruar që videot të jenë të arritshme për të gjithë, por ato mund të jenë një problem për t’u shtuar vetë. Instagram ka një mjet të mrekullueshëm që mund t’i shtojë automatikisht ato. Le ta provojmë.

Karakteristika e titrave automatik është në dispozicion kur regjistroni një video për Instagram Story tuaj. Instagram transkripton automatikisht atë që thua, por mund të redaktohet gjithashtu.

Së pari, hapni aplikacionin Instagram në iPhone, iPad ose smartphone ose tablet tuaj. Nga skeda Home, prekni “Your Story” në rreshtin e sipërm ose rrëshqitni nga ana e majtë të ekranit për të hapur faqen e krijimit Story.

Duke u siguruar që jeni në “Story”, mbani gishtin në butonin e diafragmës për të regjistruar videon.

Regjistroni një video

Pasi të regjistroni videon, prekni ikonën e ngjitëses në pjesën e sipërme të ekranit.

Tani zgjidhni ngjitjen “Titrat”. Ju nuk mund ta shihni këtë opsion nëse tipari nuk ka arritur ende në pajisjen tuaj.

Titrat do të shfaqen në ekran. Mund t’i lëvizni përreth dhe të zgjidhni nga katër stile të ndryshme të tekstit.

zgjidhni stilet e tekstit

Ju gjithashtu keni mundësinë të prekni tekstin për të bërë ndonjë korrigjim dhe për të personalizuar ngjyrën. Trokitni lehtë mbi “Done” kur të keni përfunduar redaktimin.

Së fundmi, klikoni “Your Story” në këndin e poshtëm të majtë për të shtuar në Story tuaj, ose ndani atë me miqtë dhe grupet specifike.

/Albanianpost.com


Lajmet kryesore