Aplikacione

Si të ringarkoni automatikisht “tabs” në Chrome


Të gjithë kemi qenë atje – ju jeni në mes të një detyre komplekse në Google Chrome, por duhet të dilni nga llogaria. Për fat të mirë, me një ndryshim të shpejtë të cilësimeve, Chrome mund të mbajë mend të gjitha “tabs” e tua dhe t’i ringarkojë automatikisht herën tjetër kur të fillosh përdorimin e  shfletuesit tuaj. Ja se si ta vendosni atë.

Së pari, hapni Chrome. Në çdo dritare, klikoni në butonin e tre pikave vertikale në këndin e sipërm të djathtë dhe zgjidhni “Cilësimet” nga menuja.

Në skedën “Cilësimet”, zgjidhni “Në fillimin” në shiritin anësor.

Në cilësimet “Në fillimin” e Chrome, zgjidhni “Vazhdo atje ku e ke lënë”.

Pas kësaj, mbyllni skedën “Cilësimet”. Herën tjetër në Chrome, të gjitha “tabs” tuaja do të hapen përsëri saktësisht aty ku keni ndaluar.

Dhe nëse doni të eksperimentoni ndonjëherë, gjithashtu mund të bëni nisjen e Chrome me një sërë faqesh të preferuara çdo herë në të njëjtën faqe “Në fillimin” në Cilësimet e Chrome. Thjesht zgjidhni “Hap një faqe specifike ose një grup faqesh” në vend të kësaj. Shumë i dobishëm!

Sigurisht, nëse doni që Chrome të hapet gjithmonë me një gjendje të freskët dhe të zbrazët të shfletuesit, mund të ktheheni përsëri në këtë ekran dhe të zgjidhni “Hapni faqen e re tab”.

/Albanianpost.com


Lajmet kryesore