Lojëra

Si të fshehni lojën që po luani në Discord


Discord automatikisht u tregon miqve tuaj lojërat që po luani. Nëse një lojë përdor funksionin “Discord’s Rich Presence” të Discord, miqtë tuaj mund të shohin edhe se ku jeni në lojë. Ja se si mund ta çaktivizoni këtë veçori dhe të rrisni privatësinë tuaj.

Hapni menunë e Cilësimeve në Discord duke klikuar butonin në fund të majtë pranë emrit dhe avatarit tuaj.

Navigoni te “Activity Privacy” në të majtë. Çaktivizoni çelësin “Display Current Activity As A Status Message” dhe Discord do të ndalojë ndarjen e aktivitetit tuaj të lojërave.

Tani mund të mbyllni ekranin e cilësimeve.

Mund ta aktivizosh gjithmonë këtë cilësim duke përdorur të njëjtat hapa nëse dëshiron që Discord t’u tregojë të tjerëve se çfarë po luani.

/Albanianpost.com


Lajmet kryesore