Pajisje

Si të fikni njoftimet e fillimit dhe përfundimit të stërvitjes tuaj në Apple Watch


Apple Watch është një gjurmues i shkëlqyeshëm i stërvitjes juaj. Njoftimet e aplikacionit “Workout” për fillimin dhe përfundimin e stërvitjeve bazuar në lëvizjen tuaj është thjesht e bezdishme. Ja se si t’i çaktivizoni ato.
 
Si parazgjedhje, Apple Watch juaj ju dërgon një njoftim për të filluar një stërvitje kur jeni duke vrapuar, ecur, notuar ose në makinë. Gjithashtu do të dërgojë një njoftim për të përfunduar stërvitjen nëse Apple Watch mendon se keni përfunduar.
 
Për të filluar,  shtypni ” Digital Crown”. Këtu, zgjidhni opsionin “Cilësimet”.
 
Tani, lëvizni deri në fund dhe zgjidhni aplikacionin “Workout”.
 
Shkoni poshtë dhe çaktivizoni opsionet “Filloni stërvitjen” dhe “Përfundo stërvitjen” për të çaktivizuar secilën veçori përkatëse.
 
Tani, nuk do të merrni njoftime aksidentale nga aplikacioni Workout.
 
Ende mund të filloni një stërvitje duke shkuar te aplikacioni Workout.
 
Për të përfunduar ose ndaluar një stërvitje me dorë, thjesht rrëshqisni djathtas nga ekrani i stërvitjes dhe zgjidhni opsionet “Fund” ose “Pauzë”.
 
Për të ndërprerë shpejt stërvitjen, mund të shtypni së bashku butonin Digital Crown dhe Side button.
 
Përfitoni më shumë nga stërvitjet tuaja duke personalizuar ekranin e përcjelljes në Apple Watch!

/Albanianpost.com


Lajmet kryesore