Aplikacione

Si të dublikoni aplikacionet Android


Ne do të përdorim një aplikacion Android të quajtur “App Cloner” për ta arritur këtë. Aplikacioni nuk punon në Google Play Store, por mund të shkarkohet lehtësisht nga faqja e internetit e zhvilluesit dhe të ngarkohet në pajisjen tuaj.
 
Pasi të instalohet, hapni “App Cloner” dhe zgjidhni aplikacionin që dëshironi të kopjoni.
 
Ka një sërë gjërash që mund të bëni për të dalluar aplikacionin e klonuar nga origjinali. Së pari, jepini aplikacionit një emër tjetër. Ndryshoni emrin e aplikacionit.
 
Tjetra, ju mund të ndryshoni pamjen e ikonës, ose duke ndryshuar ngjyrën ose duke e rrotulluar atë. App Cloner ka një mori opsionesh të tjera që duhet t’i eksploroni, por për qëllimet e këtij udhëzuesi, ne do të ndalemi këtu.
 
 
Pasi të keni bërë personalizimet tuaja, trokitni lehtë mbi ikonën e klonit në krye.
 
 
Në varësi të aplikacionit që po klononi, mund të shihni një mesazh në lidhje me problemet e funksionimit. Jo të gjitha aplikacionet do të funksionojnë siç duhet pasi të klonohen. Prekni “Vazhdo”.
 
 
Ndërsa aplikacioni është duke u klonuar, mund të shihni edhe më shumë paralajmërime. Lëreni të përfundojë procesi i klonimit.
 
 
Pasi të përfundojë klonimi, mund të zgjidhni “Instalo App”. Ju gjithashtu do t’ju duhet t’i jepni leje App Cloner për të ngarkuar aplikacionet në anën e parë.
 
Android APK do të shfaqet me emrin dhe ikonën e aplikacionit të ri që keni krijuar. Prekni “Instalo” për të përfunduar.
 
 
Tani mund të hapni aplikacionin e ri të klonuar dhe (me shpresë) ta përdorni si zakonisht. Përsëri, mbani në mend se kjo nuk do të funksionojë me çdo aplikacion.
 
Një mjet jashtëzakonisht i dobishëm që duhet të keni në dispozicionin tuaj. Ndonjëherë, vetëm të kesh dy versione të të njëjtit aplikacion hap produktivitetin tuaj.

/Albanianpost.com


Lajmet kryesore