Aplikacione

Si të bëni një “Slideshow” në iPhone


Falë aplikacionit të integruar Photos në iPhone, mund të bëni një slideshow dhe t’i bëni fotot dhe videot tuaja të fillojnë njëra pas tjetrës pa ndërveprim manual. Ju mund të zgjidhni një pjesë muzikore, temë, madje edhe shpejtësinë e “slideshow”.

Për të filluar të bëni “slideshow” multimediale, hapni aplikacionin Photos në iPhone tuaj.

Në aplikacionin “Photos”, zgjidhni fotot dhe videot që dëshironi të përfshini në shfaqjen tuaj rrëshqitëse.

Select photos and videos.

Kur të keni zgjedhur fotot dhe videot tuaja, në këndin e poshtëm majtas të ekranit tuaj, klikoni mbi ikonën e ndarjes.

Në menynë e ndarjes, klikoni mbi “Slideshow”.

Choose "Slideshow" in the menu.

iPhone juaj do të krijojë dhe do të filloj automatikisht një “slideshow” që përmban fotot dhe videot tuaja.

Për të personalizuar këtë, më pas klikoni mbi “slideshow” dhe më pas zgjidhni “Opsionet” në këndin e poshtëm djathtas.

Në faqen “Slideshow Options”, zgjidhni artikullin që dëshironi të ndryshoni. Opsionet tuaja janë:

“Theme”: Përdorni këtë opsion për të ndryshuar “Theme”.
Muzika: Ndryshoni muzikën me këtë opsion. Mund të ngarkoni muzikë edhe nga aplikacioni Music.
Përsëriteni: Për të luajtur “Slideshow” tuaj në një cikli, aktivizoni këtë opsion.
“Slider”: Përdoreni këtë rrëshqitës për të ndryshuar shpejtësinë. Zvarritja e rrëshqitësit në të majtë ul shpejtësinë, ndërsa zvarritja e tij në të djathtë rrit shpejtësinë. 

Kur të keni specifikuar opsionet e personalizuara, ruani cilësimet tuaja duke klikuar “Done” në këndin e sipërm djathtas.

Shijoni shfaqjen e personalizuar! Një mënyrë tjetër për të bërë një “Slideshow” në iPhone ose pajisje të tjera është duke përdorur Google Photos. 

 

 

Shkarkimi dhe publikimi i teksteve nga Albanian Post nuk lejohet pa përmendur burimin. Faleminderit për respektimin e etikës së profesionit të gazetarit.

/Albanianpost.com


Lajmet kryesore