Pajisje

Si të bashkoni video në iPhone


A i keni xhiruar dy ose më shumë video në iPhone që dëshironi t’i kombinoni? Nëse po, mund të përdorni aplikacionin iMovie për të bashkuar videot tuaja, si dhe për të modifikuar videot tuaja. Ja si ta bëni.

Nëse nuk e keni të instaluar tashmë iMovie në iPhone, hapni App Store, kërkoni për “iMovie” dhe instaloni aplikacionin në pajisjen tuaj.

Më pas, hapni aplikacionin iMovie të sapo instaluar dhe trokitni lehtë mbi “Krijo projekt”.

Select "Create Project" in iMovie.

Në menynë “Projekti i ri”, zgjidhni “Film”. Kjo krijon një projekt të ri.

Choose "Movie" from the menu.

Këtu, zgjidhni videot.

Head to Videos > All.

Klikoni videon e parë që dëshironi të përdorni. Në mënyrë të ngjashme, prekni videon e dytë që dëshironi të bashkoni. Pastaj klikoni mbi ikonën e shenjës së kontrollit. Përsëriteni këtë hap për çdo video që dëshironi të kombinoni.

Në fund të ekranit, kliko mbi “Krijo film”.

Select the videos to merge and tap "Create Movie."

Kur të keni mbaruar, në këndin e sipërm majtas, zgjidhni “Done”.

Edit the videos and tap "Done."

Në fund të kësaj faqeje, klikoni mbi ikonën e ndarjes.

Këtu, zgjidhni se si dëshironi të ruani videon. Nëse dëshironi të eksportoni te Fotot, zgjidhni “Ruaj videon”.

Choose a share method.

iMovie do të fillojë të eksportojë. Kur kjo të jetë bërë, do të shihni një mesazh konfirmimi në ekranin tuaj. Prekni “OK” për të mbyllur këtë mesazh.

Select "OK" in the message box.

/Albanianpost.com


Lajmet kryesore