• Si nisi dhe si (nuk) përfundoi aksioni i policisë në Veri?

    Pjesë e një aksioni më të gjerë ishte edhe ky intervenim i njësiteve elite të Policisë në Veri të Kosovës. Aksioni që filloi si luftë kundër kontrabandës me mallra ka përfunduar me incidente e tensione të mëdha. Gjatë kontrollimit të bizneseve në Veri të Mitrovicës, Policia hasi në rezistencë të qytetarëve serb, të cilët filluan […]...

Të fundit nga Politikë