• Shqiptarët të gatshëm të luftojnë për Ukrainën/ Shkurov falenderues, shpreson në zgjidhje paqësore

    Ambasadori i Ukrainës, Volodymyr Shkurov, theksoi se shqiptarët janë të gatshëm për të ardhur dhe për të ndihmuar. “Kam folur edhe për Shqipërinë, për njerëzit që e dinë çfarë do të thotë të luftosh për pavarësinë, të cilët janë të gatshëm për të ardhur dhe për të ndihmuar”, ravijëzoi Shkurov. Këtë deklaratë, kreu i diplomacisë […]...

Të fundit nga Politikë