“Shpenzohet paraja publike, deputetët kthehen në hetues” – LVV-ja kundër themelimit të Komisionit Hetimor për rezervat shtetërore

Kuvendi i Kosovës, këtë të enjte po diskuton themelimin e Komisionit Hetimor Parlamentar lidhur me procedurat për furnizimin dhe menaxhimin me rezervat shtetërore. Për nevojë e themelimit të një komisioni hetimor për çështjen e rezervave shtetërore ka folur Shefi i Grupit Parlamentar të Lidhjes Demokratike të Kosovës, Arben Gashi. Sipas tij një hetim i tillë … Vazhdoni me leximin e “Shpenzohet paraja publike, deputetët kthehen në hetues” – LVV-ja kundër themelimit të Komisionit Hetimor për rezervat shtetërore