• Shkëlqimi i Edi Furrës në interpretimin e kolazhit të këngëve gjakovare

    Këngëtari i njohur i muzikës së mirëfilltë qytetare – shqiptare, Edi Furra, ka qenë I ftuar në spektaklin televiziv “Këngë moj” të udhëhequr nga Klea Huta, ku ka performuar një kolazh të “Malësisë së Gjakovës”. Performanca e shoqëruar me një bend profesionistësh të muzikës si dhe vokalin e rrallë të Furrës, e bën shfaqjen akoma […]...

Të fundit nga Kulturë