• Sërish dështon seanca për vrasjen e trefishtë në Deçan

    Seanca e cila ishte paraparë të mbahej të martën e 6 qershorit ndaj tre të akuzuarve Kastriot, Kreshnik dhe Halil Mehmetaj, është anuluar për shkak se Prokuroria akoma nuk ka i ka siguruar mbrojtjes provat e propozuara në aktakuzë. Lajmin për anulimin e seancës e ka bërë të ditur kryetarja e trupit gjykues Violeta Husaj […]

Të fundit nga Politikë