• Serbët në Veri: Askush s’na kërkon ta paguajmë rrymën, edhe po të donim

    Përveç kur kanë nevojë, qytetarët e Mitrovicës Verore energjinë e elektrike e shfrytëzojnë edhe kur nuk ju duhet fare. Ekipi i Albanian Post qëndroi në disa lagje të kësaj komune të enjten paradite. Kamera, filmoi poqët e ndezura para shtëpive në pikë të ditës. Ndër të tjera, qytetarët serb, si shumicë në këtë komunë dhe […]...

Të fundit nga Politikë