Pajisje

Samsung Galaxy Watch5, Watch5 Pro marrin një përditësim të ri


Samsung ka lëshuar një përditësim të ri të softuerit për Galaxy Watch5 dhe Galaxy Watch5 Pro për Kupën e Botës FIFA 2022.

Përditësimi është pak më shumë se 500 MB. Pasi ta keni instaluar, mund të gjeni fytyrën e re të orës në aplikacionin Galaxy Wearable me flamuj të vendeve pjesëmarrëse në Kupën e Botës FIFA 2022.

Përditësimi i ri vjen gjithashtu me rregullimin e sigurisë dhe përfshin kode për të përmirësuar njoftimet dhe sjelljen e orëve.

Samsung Galaxy Watch5, Watch5 Pro get a new Ball watch face with latest update

Nëse nuk e keni marrë ende këtë përditësim, mund të shkoni te cilësimet e orës së aplikacionit Galaxy Wearable > Përditësimi i softuerit të orës > menyja e Home për ta kontrolluar manualisht.

Por vini re se aktualisht nuk është i disponueshëm për modelin LTE të Galaxy Watch5 Pro.

Samsung Galaxy Watch5, Watch5 Pro get a new Ball watch face with latest update

/Albanianpost.com


Lajmet kryesore