• Rrëfimi i Kadrije Dajqi-Gashi, një nga deputetët pionierë që i paraprinë Kosovës Republikë

    Kadrije Dajqi Gashi, ishte vetëm njëra nga deputetët e Kuvendit në vitin 1989, që nisi angazhimin për Kosovën Republikë. Angazhimi i grave e burrave si ajo u bë themel për datën 17 shkurt të vitit 2008. Në një intervistë për Albanian Post ajo tregon për mbajtjen e seancës së parë në vitin 89-të dhe nisjen […]

Të fundit nga Politikë